Topic Activitate pe site-ul Salvatorul.ro

Postează răspuns
Raspunsuri: 8
Vizualizări: 1178
Membrii abonați 2
Membrii respondenti: 3
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1010-activitate-pe-site-ul-salvatorul-ro]Activitate pe site-ul Salvatorul.ro[/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Multi spun ca site-ul nostru este pustiu. De ce? Pentru ca userii nu au activitate. Pe facebook, pe hi5, pe messenger, stau non-stop, iar pe site-urile crestine nu stau nici macar 10 minute, unde se vorbeste despre Cuvantul lui Dumnezeu si unde se gasesete Cuvantul lui Dumnezeu. Haideti sa fim mai activi, ma refer la useri! Adica, pe intelesul tuturor, ma adresez membrilor site-ului, si mai ales, membrilor din echipa! Vreti ca Salvatorul sa aiba activitate si sa nu fie pustiu? Postati mult in forum, adaugati articole in blog, vorbiti unii cu altii, intrati in fiecare seara pe General Chat, si vorbiti intre voi! Doar asa vom dezvolta site-ul, si nu o sa fie pustiu! Dati comentarii la poze in galerie, puneti-va poze la galerie, vorbiti unii cu altii, si asa o sa va cunoasteti mai bine!
Optiuni topic
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Am creeat acest topic, sa dezvoltam acest site! Vreti sa avem multi conectati pe site seara, si sa nu fie pustiu site-ul? Chemati-va toti prietenii de pe facebook, de pe yahoo, messenger. Aveti la meniu prim optiunea "Invita-ti prietenii!" Si ii veti putea invita pe site! Si asa vom dezvolta site-ul, si vom avea peste 70 de conectati! Si va fi foarte frumos, cu ajutorul vostru, al tuturor membrilor de pe site! Echipa Salvatorul va doreste multe binecuvantari! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Acest site a fost facut numai spre slava Domnului Isus. Noi vrem ca releatia ta cu Dumnezeu sa fie stransa... pentru acest scop a fost creeat acest site! Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Eu am activitate Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Eu pe niciun site nu stau mult, aici stau cu orele. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Maxim 5 ore pe zi sunt activ. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Si eu am multa activitate. Daca vedeti ca nu intru dimineata pe site, sa stiti ca sunt la munca, dar seara, de la ora 21:30 sunt activ pana tarziu! Optiuni postare ®
Denisa1
-Denisa1 -
Si eu sunt activa pe site.
Cateva ore dimineata si cateva ore seara.
Dumnezeu sa binecuvinteze acest site crestin... 100% crestin. Optiuni postare ®
Denisa1
-Denisa1 -
Si eu sunt activa Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Diverse >> Topic Activitate pe site-ul Salvatorul.ro | Salvatorul.ro
meniu prim
De aceea, lepădați orice necurăție și orice revărsare de răutate, și primiți cu blândețe Cuvântul sădit în voi, care vă poate mântui sufletele. ( Iacov 1:21 )