Mare putere are rugaciunea fierbinte, a celui neprihanit. Optiuni postare ® | |
Iata, Eu va trimit ca niste oi in mijlocul lupilor. Optiuni postare ® | |
Dar ferice de ochii vostri, care vad, si de urechile voastre, ca aud. Optiuni postare ® | |
Rascumparati vremea, caci zilele sunt rele. Optiuni postare ® | |
Ieremia 26:16 Capeteniile si tot poporul au zis preotilor si proorocilor: "Omul acesta nu este vinovat de pedeapsa cu moartea; caci ne-a vorbit i numele Domnului, Dumnezeului nostru!" Optiuni postare ® | |
DanielA - Cine crede si se va boteza, va fi mantuit, iar cine nu, va fi osandit! Optiuni postare ® | |
Unii se bizuiesc pe caii lor, altii, pe carale lor, dar noi ne bizuim pe Numele Dumnezeului cel viu. Optiuni postare ® | |
Iov 7:16 ''Le dispretuiesc!... Nu voi trai in veci... Lasa-ma, caci doar o suflare mi-i viata!" Optiuni postare ® | |
Denisa1 - Maleahi 2:16 Caci Eu urasc despartirea in casatorie Zice Domnul Dumnezeu. De aceea, luati asemenea si nu fiti necredincioși. Optiuni postare ® | |
Denisa1 - Apocalipsa 7:16 Ne le va mai fi foame, nu le mai fi sete, nu-i va mai dogori nici arsita. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |