Va intelegeti bine cu fratii vostri? Va sprijiniti in necaz? Scrieti aici sincer, si nu va sfiiti! Optiuni topic |
Nu am frati, doar 2 surori! Optiuni postare ® | |
Ma inteleg foarte bine cu fratii mei. Am trei surori frumoase de peste 20 de anisori, care ma imprumuta intotdeauna cu bani si cu ce mai am nevoie :D Optiuni postare ® | |
Am 5 frati si 4 surori, cateodata ma inteleg bine...nu tot timpul! Optiuni postare ® | |
Denisa - Eu am 8 frati, si multumesc Domnului ca probleme se ivesc, dar cu ajutorul Domnului, le trecem. Optiuni postare ® | |
Mă înțeleg foarte bine cu frații și surorile mele, deși majoritatea sunt mai mari decât mine, eu fiind a șaptea dintr-o familie cu zece copii. Uneori, mai apar și ușoare neînțelegeri (cu frații mai mici, în special), dar trec toate supărările. Optiuni postare ® | |
Nu, pentru ca ei sunt mai mari decât mine si mereu au ceva cu mine. Optiuni postare ® | |
Da, mai ales când e rost de bani Trec instantaneu toate problemele Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |