![]() | Poate cineva sa traiasca ca Isus? Astept raspuns! Optiuni topic |
![]() | Nu cred ca poate cineva, dar trebuie sa calcam pe urmele Domnului nostru, Isus Hristos! Optiuni postare ® |
![]() | ![]() |
![]() | Numai daca avem o relatie personala corecta cu Domnul Isus, in dragoste si adevar si umblam calauziti de Duhul Sfant, putem sa inaintam pe Cale... Altfel, ne inselam singuri, lasam doar o impresie ca suntem crestini, si-i vai de capul celor ce fac lucrul asta! Sunt cei mai nenorociti dintre toti oamenii... Dumnezeu nu se lasa sa fie batjocorit de nimeni... Doamne, ajuta-ne Tu, sa intelegem bine acest adevar suprem! AMIN. Optiuni postare ® |
![]() | Nimeni nu poate trai ca Domnul Isus, ca noi nu suntem perfecti, cum a fost El. Optiuni postare ® |
![]() | Nu poate niminea sa traiasca ca Domnul Isus, sa stiti asta! Noi suntem pacatosi, iar Domnul Isus este fara pacat. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Nu suntem sfinti, deci clar ca nu am putea sa traim ca Domnul nostru oricat am vrea noi. Un gand, o privire, o vorba spusa ne la locul ei, te duce la pacat. Isus a fost fara pacat. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! ![]() |