Daca vreti sa schimbam ceva pe site, sau sa imbunatatim cu ceva, puteti posta aici o opinie cu privire la orice schimbare... Optiuni topic |
Nicusor - As schimba sa pun si localitatea la profil. Ce zici, Marcel? Optiuni postare ® | |
O sa incercam sa punem si aia cu localitatea. Va asteptam si cu alte sugestii. Optiuni postare ® | |
Trivia sa se modifice, am inteles ca se lucreaza la ea! Domnul să vă ajute! Optiuni postare ® | |
Sa nu isi securizeze unele persoane profilul, nici macar nu au poze la profil! Optiuni postare ® | |
Sugestia mea este sa mai adaugati cadouri pentru a trimite la prieteni. Optiuni postare ® | |
Replica la: Sugestia mea este sa mai adaugati cadouri pentru a trimite la prieteni.de Salvatorul.Ro O sa cautam cadouri mai frumoase si le vom adauga! Optiuni postare ® | |
Sugerez sa se schimbe modul de afisare raspuns la postarile din topicuri. De exemplu, daca raspund la o postare, raspunsul pe care eu l-am adaugat la o postare, sa apara in dreptul postarii respective. Optiuni postare ® | |
Sugerez la Trivia sa fie si altfel de categorii Optiuni postare ® | |
Sugerez administratorilor să se mai ocupe și de corectare a forumului, din când în când. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |