Ce parere aveti despre toti administratorii site-ului Salvatorul.ro? Optiuni topic |
Sunt nemulțumit ca Lacatus nu a luat pedeapsa ca a vorbit urât. Optiuni postare ® | |
Nu urat, mi-a vorbit cu amenințari. Optiuni postare ® | |
Noi suntem o echipa unita, si suntem mai ceva ca fratii si ca surorile. Sa ne ajute Dumnezeu in continuare! Optiuni postare ® | |
Nu pot spune altceva, decat "Domnul sa va binecuvinteze pe toți administratorii de aici!" Sunteți de nota 10... nota maxima. Pe toți va iubesc Optiuni postare ® | |
Foarte in regula, insa mai trebuie ceva modificari. Optiuni postare ® | |
Ar cam trebui sa fie si ei mai activi, fiindca in ultima vreme s-au cam lasat. Optiuni postare ® | |
Replica la: Ar cam trebui sa fie si ei mai activi, fiindca in ultima vreme s-au cam lasat.de Salvatorul.Ro O sa vorbesc cu toti administratorii despre activitate! Optiuni postare ® | |
Îmi place site-ul Salvatorul.ro! Nu îi cunosc pe administratori foarte bine, dar cred că sunt foarte buni cu toții! Domnul să-i binecuvinteze pe toți! Optiuni postare ® | |
Am ajuns să îi cunosc mai bine, și la fel, am o părere bună despre ei! Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |