Topic ~ Aniversari ale site-ului Salvatorul.ro

Postează răspuns
Ultima paginaRaspunsuri: 16
Vizualizări: 3540
Membrii abonați 2
Membrii respondenti: 8
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1314-aniversari-ale-site-ului-salvatorul-ro]~ Aniversari ale site-ului Salvatorul.ro[/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Site-ul Salvatorul.ro a fost înființat pe data de 29/09/2011 și pe data de 29/09/2013 împlinește 2 ani de activitate. Cum au fost pentru tine acești doi ani pe Salvatorul.ro? Va multumim tuturor ca ati fost alaturi de noi! Domnul sa va binecuvinteze!
Optiuni topic
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
steagCe parere aveti? Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Este nevoie de munca multa si sa-i convingem pe oameni sa aiba activitate multa, cum au si pe alte site-uri. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Domnul sa va binecuvinteze. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Aici invatam multe lucruri bune. Vrem multa activitate de la voi. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Sunt foarte activ pentru că îmi place aici Optiuni postare ®
Lidiard
-Lidiard -
Cam lumesc. Fara sa te cunoasca, te baneaza sau iti sterg contul. Eu, de aceea am lei putini, ca a trebuit sa-mi fac alt cont. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Ce pot zice: Domnul sa va ajute! Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Salvatorul impliniste 3 ani... Ma bucur ca site-ul a rezistat atat. Din pacate, nu il cunosc inca de la infiintarea sa, dar sunt absolut sigur ca conducerea site-ului a avut mereu grija, si site-ul nu a fost patat de vorbe rusinuase. Sa speram sa auzim de Salvatorul si peste 18 ani. Fiti binecuvantati! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Azi, pe data 29/09/2014, site-ul Salvatorul.ro a implinit 3 ani. Cum au fost pentru tine acesti trei ani pe site-ul Salvatorul.ro? Va mulțumim tuturor ca ne-ați fost alaturi. Domnul sa va binecuvinteze! Optiuni postare ®

Pagina 1 din 2
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Forum Administrativ >> Topic ~ Aniversari ale site-ului Salvatorul.ro >> Topic ~ Aniversari ale site-ului Salvatorul.ro | Salvatorul.ro
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.