Poate Dumnezeu, Cel care ne iubeste, sa dea un raspuns negativ la rugaciunile noastre? Optiuni topic |
Se poate sa ne dea un raspuns negativ pentru ca ceea ce cerem nu este dupa voia Lui, sau s-ar putea sa nu primim niciun raspuns pentru ca inca nu e vremea potrivita. Optiuni postare ® | |
Dumnezeu stie ce avem nevoie, dar e bine sa ne rugam dupa voia Sa; atunci El ne raspunde. Optiuni postare ® | |
Uneori ne da si raspunsuri negative! Depinde de pacatul facut! Optiuni postare ® | |
Daca te rogi cu credinta, Dumnezeu iti va raspunde la rugaciune. Optiuni postare ® | |
Intr-adevăr, Dumnezeu ne pune la încercare sa vadă dacă ne mai rugam, dacă ii mai cerem ce i-am cerut. Eu, înainte sa ma pocăiesc, I-am cerut lui Dumnezeu să-mi dea înțelepciune sa citesc și Dumnezeu mi-a răspuns la rugăciune și mi-a dat ce I-am cerut, dar eu nu m-am lăsat de rugăciune... m-am rugat într-una, și Dumnezeu mi-a dat. Nu încetați sa va rugați, ca Dumnezeu va va da ce I-ați cerut. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |