Topic Prietenia la adolescenţi!

Postează răspuns
Raspunsuri: 8
Vizualizări: 1652
Membrii abonați 1
Membrii respondenti: 6
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1372-prietenia-la-adolescen-i]Prietenia la adolescenţi![/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Credeti ca poate exista doar prietenie intre un baiat si o fata?
Optiuni topic
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Nu... deoarece unul din cei doi va suferi, sau pot suferi amandoi atunci cand unul din ei se indragosteste de celalalt. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Da, se poate sa existe numai o simpla prietenie intre un baiat si o fata, dar nu mai este sinceritate deloc in ziua de azi. Voi ce parere aveti? Optiuni postare ®
DanielA
-DanielA -
Poate sa fie prietenie, dar nimic altceva! Optiuni postare ®
Denisa
-Denisa -
steag Poate exista, atat timp cat il consider doar prieten. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Nu. Este posibil sa fie mai mult decat o prietenie... Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Poate da, poate nu...depinde. Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Între un băiat și o fată poate să existe o prietenie, chiar apropiată, dar să nu implice automat îndrăgostirea. Eu am colegi (băieți) cu care mă înțeleg foarte bine, însă doar atât. Optiuni postare ®
Cristi41
-Cristi41 -
Doar prietenie intre un baiat si o fata, nu cred ca poate sa existe, odata ce cele doua persoane au sentimente. Automat ajungi la indragostire fara sa iti dai seama. Poate parerile altora sunt altfel. Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Viața >> Topic Prietenia la adolescenţi! >> Topic Prietenia la adolescenţi! | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu vrea ca inima ta sa Îi aparţină Lui fiecare oră din zi, fiecare zi din săptămână, fiecare săptămână din lună, fiecare lună din an, fiecare an din viaţa ta !