Ce carte citita pana acum v-a impresionat cel mai mult? Optiuni topic |
DanielA - Iudita. Optiuni postare ® | |
Biblia Optiuni postare ® | |
In asteptarea zorilor; Titus, un camarad al cruci; Copiii betivanului; Camasa lui Hristos etc. Optiuni postare ® | |
Pistruiatul și comanşii, am citit-o recent. O carte din literatura universală este Mizerabilii, care mi-a plăcut. Optiuni postare ® | |
Cristi41 - Baraca. Este o intalnire intre un om si Dumnezeu. O carte adevarata si foarte palpitanta. Optiuni postare ® | |
Biblia e cea mai frumoasă și impresionantă carte din istoria omenirii. Ea e cea care mi-a plăcut foarte mult. Dar sunt multe alte cărți impresionante! Optiuni postare ® | |
Carmi din Iudeea a fost interesantă, mai ales pentru că se prezintă o parte din cultura evreiască din naintea nașterii Domnului Isus. Optiuni postare ® | |
O altă carte care m-a impresionat a fost "Calea pe care și-a ales-o". Descrie urmările unor decizii greșite din tinerețe. E adevărată. Optiuni postare ® | |
Replica la: Baraca. Este o intalnire intre un om si Dumnezeu. O carte adevarata si foarte palpitanta.de Cristi41 O carte bună de aruncat pe foc, cu siguranță! Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |