Pe chat, fara glume de prost gust. Sa se anunte echipa in caz ca sunt probleme pe chat. Daca nu respectati regulamentul, veti fi pedepsiti. Optiuni topic |
De acum incolo incerc si eu sa respect regulamentul la chat! Multumim pentru acest regulament, frate Marcel! Optiuni postare ® | |
Pentru asta am creeat reguli si la chat, ca oamenii sa inteleaga ca aici este site crestin, nu lumesc! Optiuni postare ® | |
Ar fi bine sa desemnati cativa admini care sa fie nonstop pe chat, asa evitati orice abatere de la regulile chatului! Optiuni postare ® | |
Regulile bune, dar adminii nu pot vorbi singuri. Eu, de fiecare dată când postam pe chat, rămânea doar a mea. Și ar fi fost culmea să vorbesc singură Optiuni postare ® | |
Denisa - Replica la: Regulile bune, dar adminii nu pot vorbi singuri. Eu, de fiecare dată când postam pe chat, rămânea doar a mea. Și ar fi fost culmea să vorbesc singurăde Buble-estera Asa este... Frumos sa intram sa comunicam... Optiuni postare ® | |
Replica la: Asa este... Frumos sa intram sa comunicam...de Denisa Da, este foarte important și bine să comunicam. Optiuni postare ® | |
Denisa - Replica la: Da, este foarte important și bine să comunicam.de Ion_Marcel Bine ar fi... Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |