Am meritat noi oare marea jertfa a Mantuitorului Iisus Hristos pe cruce? Meritam noi, cei din ziua de azi? Uitandu-ma la oamenii din ziua de azi, tind sa cred ca NU! Voi ce credeti? Optiuni topic |
Nu o meritam. Dumnezeu Si-a aratat dragostea fata de noi prin Fiul Sau, Isus Hristos. Ai mila de noi, Dumnezeul slavei! Optiuni postare ® | |
Eu, in dreptul meu, zic ca nu merit. Optiuni postare ® | |
Noi nu meritam mantuirea, ca noi suntem pacatosi, dar prin indurarea lui Dumnezeu suntem mantuiti... prin Fiul lui Dumnezeu, Isus Hristos. Altfel, nu meritam mantuirea. Optiuni postare ® | |
Azi noi eram morți... Ma refer, morți in pacat. Azi, prin indurarea lui Isus Hristos, traim, si Isus traieste in noi. Noi sa-I multumim intotdeauna lui Dumnezeu ca pe singurul Sau Fiu l-a dat la moarte ca eu si tu si toata lumea sa traiasca prin Isus. Asa ca, frati si surori, rugati-va mereu lui Isus, Fiul lui Dumnezeu. Amin. Optiuni postare ® | |
Da, noi nu meritam mantuirea, dar o primim prin harul lui Hristos. Optiuni postare ® | |
Denisa - Nu suntem vrednici sa stam înaintea Împăratului... Dar sa meritam mântuirea! Optiuni postare ® | |
Denisa1 - Noi am primit mântuirea prin Domnul Isus, ca a murit pe cruce. Altfel, noi eram morți in pacat. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |