De cate ori ai citit Biblia, de la Geneza pana in Apocalipsa? Dar carti obisnuite, cate ati citit? Mai stiti numarul lor? Haideti sa acordam Bibliei mai mult timp! Optiuni topic |
DanielA - Am citit de 3 ori Biblia, de la Geneza la Apocalipsa, iar acum am inceput inca o data. Optiuni postare ® | |
Eu am citi Biblia de 8 ori, iar acum o citesc a noua oară. Primele două dăți am terminat-o în aproximativ 8 luni (de fiecare dată), iar apoi am terminat-o în 4 luni. Acum citesc Biblia de trei ori pe an, o dată la patru luni. Optiuni postare ® | |
Cristi41 - Am citit Biblia, dar nu in totalitate, si chiar daca as fi citit-o in totalitate si nu as fi inteles nimic din ea, atunci ce folos sa o citesc si sa nu pricep nimic? Si Biblia trebuie citita cu intelepciune, nu toata odata, si la sfarsit sa nu intelegi nimic. Nu degeaba sunt facute studiile biblice. Optiuni postare ® | |
Denisa1 - Eu la inceput nu citeam Biblia zilnic, dar de 3 luni o citesc zilnic, la rând, acum am ajuns la Proverbe, capitolul 3. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |