Pace, prieteni! Am vrut sa fac acest topic pentru voi... Vreau sa scrieti aici unde ai auzit de acest site, unde ai vazut, sau cine ti l-a recomandat...si daca vrei sa scrii ce iti place cel mai mult aici! Optiuni topic |
Sincer, nu mai stiu cum am ajuns aici, dar imi place foarte mult. Optiuni postare ® | |
Nicusor - E cel mai fain site crestin din Romania. Fiti binecuvantati. Optiuni postare ® | |
De-asta mi-am facut si echipa buna, ca se ocupe de site asa cum trebuie. Si noi, aici, suntem ca o familie si o echipa unita! Optiuni postare ® | |
Denisa1 - Replica la: De-asta mi-am facut si echipa buna, ca se ocupe de site asa cum trebuie. Si noi, aici, suntem ca o familie si o echipa unita!de Ion_Marcel Eu am aflat de pe facebook despre voi. Dar eu am mai fost mai de demult aici. Optiuni postare ® | |
Cred că am dat de acest site întâmplător, în timp ce căutăm o cântare. Așa îmi amintesc, cel puțin. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |