Este bine sa ai iubit/a fara ganduri de casatorie? Optiuni topic |
Nu este bine, deoarece acestea sunt fapte de adulter. Optiuni postare ® | |
Denisa1 - Acum, asta este moda din zilele noastre. Sa traim cu persoana iubita, fara sa ne casatorim. O fi un lucru rău, dar ce sa faca oamenii, daca se iubesc, si parintii lor nu sunt de acord cu aceasta iubire? Optiuni postare ® | |
Este bine sa primim și sfaturi bune din partea părinților. Eu zic ca iubirea adevărată este atunci când ești căsătorit sau căsătorită, asta este părerea mea! Optiuni postare ® | |
Denisa1 - Replica la: Este bine sa primim și sfaturi bune din partea părinților.de Ion_Marcel Da, ai dreptate, Marcel. Asa este corect. Trebuie sa se casatoreasca doua persoane care se iubesc. Optiuni postare ® | |
Nu, nu e bine. Este pacat. Optiuni postare ® | |
Nu este bine să ai iubit sau iubită fără gânduri de căsătorie, chiar e păcat. Acum, două persoane care sunt deja logodite și care au gânduri de căsătorie, e foarte normal să se iubească, dar în limitele impuse. Apoi, după căsătorie, sunt liberi să se iubească, fiind soț și soție. Optiuni postare ® | |
Da, este pacat daca vrei sa ai o iubita fara ganduri de casatorie. Trebuie sa ai ganduri serioase cu iubita ta. Asta este parerea mea! Optiuni postare ® | |
Ionese - Pentru mine, când o vrea Domnul sa imi gasesc prietena... nu imi fac planuri planul. Il face Domnul. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |