Denisa - Tu prin ce mod îți arăți iubirea fata de mama ta? Optiuni topic |
Denisa - Ea este modelul meu în viata! Mi-a arătat ca viata poate fi frumoasa, dacă totul aduc la picioarele Domnului Isus! Optiuni postare ® | |
Denisa - Eu cred ca cel mai frumos mod de a-i arata ca o iubești, este sa o asculți! Optiuni postare ® | |
Într-adevăr, mama e unică în viața noastră și eu o iubesc pe mami și dacă îmi spune ceva, încerc să o ascult. Nu mă supăr nici când mă mai apostrofează câteodată, dacă fac vreo proști oară În încheiere, aș vrea să spun că mamele trebuie cinstite, prețuite, dar nu divinizate... totuși, nu trebuie ridicate până-n slăvi... Optiuni postare ® | |
Denisa - Replica la: Într-adevăr, mama e unică în viața noastră și eu o iubesc pe mami și dacă îmi spune ceva, încerc să o ascult. Nu mă supăr nici când mă mai apostrofează câteodată, dacă fac vreo proști oarăde Buble-estera Sigur, Esterica... Dumnezeu este Cel înălțat și slăvit. Dar spune ca dacă ascultam de părinți, ascultam de Dumnezeu! Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |