Topic ~ Mersul la mare

Postează răspuns
Prima paginaRaspunsuri: 27
Vizualizări: 2065
Membrii abonați 3
Membrii respondenti: 5
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/328-mersul-la-mare]~ Mersul la mare[/url]
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Eu merg la mare ori de câte ori am ocazia Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Mie îmi place la mare... sa stau în apă toata ziua, să înot, sa fac baie. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Eu consider ca nu este nici un pacat sa mergi la mare sa faci baie. Eu merg in fiecare an, nu ma intereseaza ce zic altii. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Noi, copiii lui Dumnezeu, nu avem ce cauta la mare pentru ca e păcat ce vezi la mare, și mai ales, ca vin și poftele și este rău, că păcătuiești. Dumnezeu nu vrea sa păcătuim, Dumnezeu ne vrea sfinți și curați. Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Aș avea și eu ceva de spus în legătură cu acest subiect: e PĂCAT mersul la mare! Totuși, nu aș vrea să par dură, așa că,voi afirma că dacă merge cineva la mare într-un loc solitar unde nu poate fi văzut,dar nici să vadă vreo persoană nu e păcat. Poate e chiar recomandat să faci câte o plimbare pe malul mării să te bucuri de un răsărit, de un amurg violet (cum spunea Bacovia)! Dar să alergi împreună cu lumea la același potop de desfrâu,asta e păcat! Sper că am fost destul de explicită, dar dacă totuși mai există oarecare dubii, pot da și alte lămuriri. Deocamdată, rămân la aceste cuvinte. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Mersul la mare este un pacat pentru ca acolo vezi ce nu trebuie. Asta este parerea mea. Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Păcat e să mergi la plajă, nu la mare, pur și simplu. Dar acum, prin mersul la mare se înțelege plajă... ăsta-i adevărul. Marea e un loc frumos, dar plaja nu e pentru noi. Eu, când am fost în excursie în Grecia, nu m-am dus ziua, că nu mi s-a părut potrivit. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
In Matei 5 cu versetul 28, scrie clar... oricine pofteste o fata a si pacatuit cu ea in inima lui, iar orcine nu pofteste o fată, nu a pacatuit cu ea in inima lui. Eu consider ca nu este pacat daca mergi la mare, dar eu va întreb... la strand este pacat daca mergi sa faci o baie? Optiuni postare ®

Pagina 3 din 3
Sari la pagina:
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> România >> Topic ~ Mersul la mare >> Topic ~ Mersul la mare - pagina 3 | Salvatorul.ro
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.