Denisa - Da, mi-ar placea..... Optiuni postare ® | |
Replica la: Da, mi-ar placea.....de Denisa Denisa, daca esti dispusa, si ai timp de internet si iti place sa lucrezi pentru Salvatorul, noi te punem in echipa. Optiuni postare ® | |
Denisa - Frate Marcel, vreau, dar nu am mult timp de stat pe net, dar in mare parte, da. Optiuni postare ® | |
Eu sunt activa toate zilele, de dimineata pana seara. Daca aveti nevoie de ajutor, mi-ar face placere sa va ajut. Optiuni postare ® | |
Da, sunt dispusă să ajut echipa, însă vreau să fim anunțați de nevoile care sunt pentru a știi cum pot fi de ajutor! Optiuni postare ® | |
Vrem încă trei persoane serioase și sa aibă timp de internet. Avem nevoie de adiministratoare și adiministratori în Adiministratie, sa se ocupe de site în totalitate. Optiuni postare ® | |
Denisa1 - Replica la: Vrem încă trei persoane serioase și sa aibă timp de internet. Avem nevoie de adiministratoare și adiministratori în Adiministratie, sa se ocupe de site în totalitate.de Ion_Marcel Vreau si eu sa ajut echipa Optiuni postare ® | |
Replica la: Vreau si eu sa ajut echipade Denisa1 Eu te-aș pune în echipă să ne ajuți, dar nu știi cum este cu funcția, de aceea am o fata care mă ajută în echipă. Îți mulțumesc frumos, pentru intenția de mă ajuta! Optiuni postare ® | |
Replica la: Eu te-aș pune în echipă să ne ajuți, dar nu știi cum este cu funcția, de aceea am o fata care mă ajută în echipă. Îți mulțumesc frumos, pentru intenția de mă ajuta!de Ion_Marcel Doar Daniela a mai rămas? Optiuni postare ® | |
Replica la: Doar Daniela a mai rămas?de Buble-estera Da, doar Daniela a rămas, o fată cu suflet mare, nu ca alții care au plecat fără motiv de pe acest site creștin minunat și liniștit față de alte site-uri. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |