Ti-e rusine sa zici altora ca esti crestin? Optiuni topic |
Biblia afirma ca daca ne rusinam de El, si Domnul se va rusina de noi inaintea Tatalui si a ingerilor. Optiuni postare ® | |
Niciodata sa nu spui niciodata.... sunt multi care spun cu mare usurinta ca nu se rusineaza, dar haidem sa fim sinceri.... cati dintre noi ne-am da viata pentru Isus daca am fi obligati cu pistolul la cap sau cine stie in ce alta imprejurare? Cine ar renunta la viata lui cu o mare bucurie stiind ca o face pentru Dumnezeu? Daca maine ar veni Isus pe pamant, cati dintre noi L-am lauda si am fugii spre El? Nu am fi oare multi care ne-am inspaimanta si ne-am ascunde? Haidem, fratilor, sa ne analizam si sa veghem. Optiuni postare ® | |
Nici mie nu mi-e rusine sa zic ca sunt crestin. Optiuni postare ® | |
Nu, niciodata nu mi-a fost, nici nu-mi este rusine sa spun ca sunt crestin, ba mai mult, cu ajutorul Domnului, o dovedesc prin viata mea! Optiuni postare ® | |
Nu mi-e rusine, ca stiu ce slava ma asteapta in cer, la Dumnezeu. Optiuni postare ® | |
De ce sa-mi fie rusine ca sunt crestin? Din contra, ma laud, ca Dumnezeu a facut minuni in viata mea Optiuni postare ® | |
Mie nu-mi e rusine ca sunt crestin. Din contra, eu il laud pe Dumnezeu. Optiuni postare ® | |
Nu. Optiuni postare ® | |
Adevarat este. Daca ne e rusine, nu suntem crestini, cu adevarat. Suntem numai de forma... noi trebuie sa fim cu adevarat, crestini! Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |