Dacă te intreaba cineva ce religie ai, ti-e rusine sa-i zici ca esti penticostal? Optiuni topic |
Pe mine nu prea ma întreabă, isi dau foarte usor seama dupa imbracaminte, dar daca ma intreaba, totusi, raspund cu bucurie: Da. Optiuni postare ® | |
In general, nu prea... La unele interviuri, intreb daca are importanta si daca zice ca da, atunci spun ca sunt penticostal si nu e nici o problema, ba parca, din contra. Optiuni postare ® | |
Daca ne vom rusina de religia noastra, si Dumnezeu se va rusina de noi! Optiuni postare ® | |
Domnul ne da putere in momentele acelea, sa spunem ce religie avem Optiuni postare ® | |
Da, asa este, numai sa stam langa Domnul nostru! Optiuni postare ® | |
Nu imi este rusine, ca Domnul Isus mi-a facut foarte mult bine. Si noi trebuie sa fim exemplu pentru cei din jurul nostru, sa le aratam calea cea buna. Optiuni postare ® | |
Dar la unii nu trebuie sa le zic ca sunt penticostal ca se vede dupa comportament. Optiuni postare ® | |
Pe mine, oricine ma intreaba ce religie am, le raspund ca sunt penticostal. Eu cred ca religia penticostala este cea mai buna. Voi ce credeti? Optiuni postare ® | |
Nici mie nu mi-e rusine, eu din contra, le spun sa se pocaiasca! Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |