Cum e mai bine sa iei botezul? In apa curgatoare sau in cada? Optiuni topic |
Cel mai desavarsit exemplu e Domnul Isus. El a facut botezul in apa curgatoare... Urmati modelul Lui. Optiuni postare ® | |
In Biblia mea e scris: "Adevarat, adevarat iti spun ca, daca nu se naste cineva din apa si din Duh, nu poate sa intre in Imparatia lui Dumnezeu!" Importanta e nasterea din nou, nu in ce fel de apa ai luat botezul! Optiuni postare ® | |
Pai atunci, in orasele unde nu sunt ape curgatoare, n-ar trebui sa se dea botezul? Optiuni postare ® | |
Eu l-am luat în biserică, dar știu câteva persoane care au luat la cada. Și asta e bine, cred, daca e făcut în Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt, eu cred că e primit de Domnul Isus Hristos. Optiuni postare ® | |
Replica la: Eu l-am luat în biserică, dar știu câteva persoane care au luat la cada. Și asta e bine, cred, daca e făcut în Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt, eu cred că e primit de Domnul Isus Hristos.de Lidia4love Nu are nimic faptul cum iei botezul. Eu când m-am botezat, m-am botezat în biserică și avea bazin mare, si acolo m-am botezat, și a fost asa o mare bucurie și o binecuvântare! Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |