"Trece timpul, frate, trece iute-n zbor. Nu te uita la oameni, tu esti slujitor si al tau imparat e Isus, ce pe Golgota viata si-a dat." Esti gata sa-ti dai viata pentru Isus? Optiuni topic |
Da, sunt gata! Optiuni postare ® | |
Dumnezeu sa ne ajute Optiuni postare ® | |
Da, sunt gata! Optiuni postare ® | |
Ei, ziceti voi asa, dar daca ati fi in fata faptului... De exemplu, daca ar veni la tine cineva sa iti puna arma la cap, punandu-ti doar doua alternative inainte: "Ori renunti la Dumnezeu, ori iti pierzi viata!", ce ati face? Optiuni postare ® | |
Replica la: Ei, ziceti voi asa, dar daca ati fi in fata faptului... De exemplu, daca ar veni la tine cineva sa iti puna arma la cap, punandu-ti doar doua alternative inainte: "Ori renunti la Dumnezeu, ori iti pierzi viata!", ce ati face?de Alex-Domnica Domnul sa ne ajute ca si daca vom trece prin astfel de situatii, sa ne dam cu bucurie viata pentru El! Optiuni postare ® | |
Cred că da. Mai ales că știu că martirii ajung în Rai! Dar cred că nu e deloc ușor. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |