Se spune ca este imposibil sa ierti pe cineva care in mod intentionat te raneste cu singurul scop de a te distruge sau a te degrada. Daca aceasta se intampla, totusi, tu ai putea sa vezi aceasta ranire nedreapta ca fiind venita din partea lui Dumnezeu cu scopul de a te inalta deasupra locului unde erai inainte? Spune parerea ta sau impartaseste din experientele tale. Optiuni topic |
Uneori, punem in aplicare " te iert, dar nu te uit", care inseamnă, defapt, că nu ai iertat deloc acea persoana.... Prin rugaciune primim puterea de a ierta. Optiuni postare ® | |
Pot ierta, dar pe parcurs imi mai aduc aminte. Optiuni postare ® | |
Trebuie sa iertam, ca si Isus ne-a iertat. Optiuni postare ® | |
Marcelo - Şi eu am iertat de fiecare dată pentru că şi Dumnezeu ne-a iertat pe noi Optiuni postare ® | |
"Iertati greselile celor ce v-au gresit, ca si Tatal vostru ceresc va va ierta greselile voastre." Optiuni postare ® | |
Mai întâi ma razbun, apoi iert! Optiuni postare ® | |
Daca vreti ca Tatal vostru sa va ierte greselile voastre, iertati si voi greselile celor ce v-au gresit. Domnul Isus a spus aceste cuvinte cand ii invata pe ucenici sa se roage. Eu am iertat pe multi care mi-au greșit, dar ei au profitat de bunatatea mea, si dupa aceea mi-au facut iar rau. Voi ce credeti, este bine sa-i iert din nou? Optiuni postare ® | |
Replica la: Daca vreti ca Tatal vostru sa va ierte greselile voastre, iertati si voi greselile celor ce v-au gresit. Domnul Isus a spus aceste cuvinte cand ii invata pe ucenici sa se roage. Eu am iertat pe multi care mi-au greșit, dar ei au profitat de bunatatea mea, si dupa aceea mi-au facut iar rau. Voi ce credeti, este bine sa-i iert din nou?de Ion_Marcel Marcel, eu sunt un nimeni, si nu pot sa iti dau eu tie sfaturi,dar trebuie sa iertam de 70 de ori cate 7. Optiuni postare ® | |
Amin. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |