Avortul, sau mai exact pruncuciderea, este totusi, ilegala, in multe tari, unii afirmand ca e necesara, altii ca e imorala. Care e pozitia ta fata de avort? Optiuni topic |
E un pacat foarte grav. Optiuni postare ® | |
Despre avort, am sustinut o lucrare, in liceu, in fata unei profesoare care nu credea deloc in Dumnezeu, si afirma ca se trage din maimuta. Timp de 3 ore am dezbatut acest subiect, si Dumnezeu a fost cu mine. Mi s-a pus intrebarea: "Daca raman insarcinata si aflu ca copilul e bolnav, nu fac avort nici atunci?"... I-am raspuns ferm: "Nu, Dumnezeu il poate vindeca, daca e voia Lui!" Optiuni postare ® | |
H3ruv1m - Este o crima, nu numai un pacat. Optiuni postare ® | |
Da, este o ucidere si cel mai mare pacat. Optiuni postare ® | |
Avortul este un pacat foarte mare... cum sa iei viata unui ingeras, care nici macar nu a deschis ochisorii? Copilasii trebuie primiti ca o binecuvantare, dar nu multi fac asta... Optiuni postare ® | |
Daca vrei sa iei viata cuiva, mai intai, incearca sa ti-o iei tu pe a ta, si atunci vei vedea cum e sa ucizi pe cineva! Optiuni postare ® | |
Este foarte mare pacat avortul. Este cel mai mare pacat sa avorteze femeile sau, mai ales, cand isi da copilul afara, inainte de termenul nasterii! Optiuni postare ® | |
Denisa1 - Este un pacat destul de grav avortul. Optiuni postare ® | |
Replica la: Este un pacat destul de grav avortul.de Denisa1 Da, avortul este foarte grav si cel mai mare pacat. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |