Este vreo persoana cu frica de Dumnezeu? Sau frica de Domnul este inceputul intelepciunii? Astept parerile voastre! Optiuni topic |
Da. Trebuie sa avem frica de Dumnezeu. Optiuni postare ® | |
Mie mi-e frica de Dumnezeu. Optiuni postare ® | |
Frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii! Optiuni postare ® | |
In vechime, oamenii aveau frica de Dumnezeu. Va intreb: in zilele noastre, mai are omenirea frica de Dumnezeu, cu adevarat? Nu cu vorbe si cu minciuni! Va astept cu raspusurile voastre corecte si sincere! Optiuni postare ® | |
Paduraru - Ceea ce am observat in jurul meu... sunt unii oameni care nu au frica de Dumnezeu. Optiuni postare ® | |
Da, frica de Domnul e începutul înțelepciunii, și în Biblie, omul care se teme de Domnul, are foarte multe avantaje: nu duce lipsă de nimic, e fericit. Optiuni postare ® | |
Radu - Domnul sa ne binecuvanteze cu frica de El. Cei care nu au frica de Dumnezeu au frica de oricre altceva din lume: boala, razboi, etc. Optiuni postare ® | |
Replica la: Domnul sa ne binecuvanteze cu frica de El. Cei care nu au frica de Dumnezeu au frica de oricre altceva din lume: boala, razboi, etc.de Radu Ai dreptate, așa este. Bunul Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți cu frică de Dumnezeu. Optiuni postare ® | |
Josepho - Eclesiastul 8:12 Totuș, măcar rcă păcătosul face de o sută de ori răul și stăruiește multă vreme în el, eu știu că fericirea este pentru cei ce se tem de Dumnezeu, și au frică de El. Amin. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |