O intrebare! Care este prima religie pe care a dat-o Dumnezeu? Este Penticostala, Ortodoxa sau Baptista? Multi spun ca prima religie este ortodoxa! Voi ce parere aveti? Optiuni topic |
Nu cred ca religia ortodoxa a fost prima! Optiuni postare ® | |
Pe timpuri, nu era nicio religie. Atunci, oamenii stateau langa Dumnezeu si ascultau de Dumnezeu. Sunt multe de discutat pe tema asta. Optiuni postare ® | |
Daca mergem conform Bibiliei, eu cred ca religia ortodoxa nici nu era. Voi ce parere aveti? Va rog, detaliati. Optiuni postare ® | |
Eu zic sa ne luam dupa BIBLIE, ca Dumnezeu ne-a dat Biblia, sa o traim. Optiuni postare ® | |
Prima religie este "CRESTINISMUL" , celelalte sunt culte, aparute in timp! Si nu este niciun cult care sa fie dat de Dumnezeu! Astea sunt facute de oameni! Optiuni postare ® | |
Pai..mi-e cam rusine pentru ca nu stiu raspunsul..si de obicei il stiu, dar cred ca prima religie data nu se gaseste printre cele 3 enumerate.. Optiuni postare ® | |
Cred ca era ortodoxa, fiindca erau farisei si carturari, si preotii mincinosi. Optiuni postare ® | |
Am observat că foarte multă lume confundă religia cu confesiunea religioasă (cred că mai amintea cineva despre asta). În Biblie se spune că ucenicilor li s-a dat pentru prima dată numele de "creştini" în Antiohia. Așadar, iată prima religie! Creștinismul. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |