Topic * Versetul zilei

Postează răspuns
Prima paginaRaspunsuri: 35
Vizualizări: 2011
Membrii abonați 3
Membrii respondenti: 3
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/801-versetul-zilei]* Versetul zilei[/url]
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
steagIoan 15:10 Daca paziti poruncile Mele, veti ramane in dragostea Mea, dupa cum si Eu am pazit poruncile Tatalui Meu, si raman in dragostea Lui. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
(Galateni 4:5) Cel ce va da Duhul si face minuni printre voi, le face oare prin faptele Legii sau prin auzirea credintei? Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Invataturile Tale sunt drepte pe vecie, da-mi pricepere ca sa traiesc! (Psalmul 199:144) Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Ioan 3:16 Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, incat L-a dat pe singurul Sau Fiu, ca orcine crede in El sa nu piara, si sa aibe viata vesnica. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Geneza 45:4,5

Iosif a zis fratilor sai: "Eu sunt Iosif, fratele vostru, pe care l-ati vandut ca sa fie dus in Egipt. Acuma, nu va întristati si nu fiti mâhniti ca m-ati vandut ca sa fiu adus aici, caci ca sa va scap viata m-a trimis Dumnezeu înaintea voastra." Optiuni postare ®
Denisa1
-Denisa1 -
Ioan 3:16
Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea incât L-a dat pe Singurul Sau Fiu, ca oricine crede in El sa traiasca vesnic. Optiuni postare ®

Pagina 4 din 4
Sari la pagina:
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Diverse >> Topic * Versetul zilei >> Topic * Versetul zilei - pagina 4 | Salvatorul.ro
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.