Ioan 15:10 Daca paziti poruncile Mele, veti ramane in dragostea Mea, dupa cum si Eu am pazit poruncile Tatalui Meu, si raman in dragostea Lui. Optiuni postare ® | |
(Galateni 4:5) Cel ce va da Duhul si face minuni printre voi, le face oare prin faptele Legii sau prin auzirea credintei? Optiuni postare ® | |
Invataturile Tale sunt drepte pe vecie, da-mi pricepere ca sa traiesc! (Psalmul 199:144) Optiuni postare ® | |
Ioan 3:16 Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, incat L-a dat pe singurul Sau Fiu, ca orcine crede in El sa nu piara, si sa aibe viata vesnica. Optiuni postare ® | |
Geneza 45:4,5 Iosif a zis fratilor sai: "Eu sunt Iosif, fratele vostru, pe care l-ati vandut ca sa fie dus in Egipt. Acuma, nu va întristati si nu fiti mâhniti ca m-ati vandut ca sa fiu adus aici, caci ca sa va scap viata m-a trimis Dumnezeu înaintea voastra." Optiuni postare ® | |
Denisa1 - Ioan 3:16 Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea incât L-a dat pe Singurul Sau Fiu, ca oricine crede in El sa traiasca vesnic. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |