Ce spuneti, suntem sau nu mantuiti fara Duhul Sfant? e doar o intrebare. Am auzit multe lucruri si vreau sa stiu si parerea voastra! Optiuni topic |
Da, se poate sa fi mantuit si fara Duhul Sfant, dar nu vei fi rapit la cer fara aceasta pecete. Optiuni postare ® | |
Nu se poate ,pentru ca Duhul Sfant este Acela care va rapi biserica si o va duce la intalnirea cu Domnul Isus in vazduh ! Optiuni postare ® | |
Da, asa este. Mantuirea se primeste prin credinta. Va multumesc tuturor pentru raspunsul vostru. Optiuni postare ® | |
Daca avem credinta, vom fi cu El in Rai. Optiuni postare ® | |
Cred că se poate. Adică, dacă nu am Duhul Sfânt, nu o să fiu mântuită? Ei, eu asta nu o cred, sincer. Optiuni postare ® | |
„Isus i-a răspuns: „Adevărat, adevărat îți spun că, dacă nu se naște cineva din apă și din Duh, nu poate să intre în Împărăția lui Dumnezeu.” Ioan 3:5 Cred ca este destul de explicit versetul! Domnul sa ne dea intelepciune se sus sa il înțelegem! Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |