Topic * Ce credeţi?

Postează răspuns
Raspunsuri: 9
Vizualizări: 1312
Membrii abonați 1
Membrii respondenti: 4
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/89-ce-crede-i]* Ce credeţi?[/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
In cazul in care un coleg de scoala, serviciu etc. v-ar cere prietenia, cum ati proceda, stiind ca este nepocait?
Optiuni topic
Ica_Niculai
-Ica_Niculai -
Sincer, eu am trecut pe aici, si am aceptat prietenia, sperand ca Domnul il va cerceta. Mergea la biserica, voia sa ia botezul pentru mine, dar mi-am dat seama ca o facea doar cu scopul de a fi împreună, insa asa minunat a lucrat Dumnezeu, ca ne-am despartit cu bine. Optiuni postare ®
Ica_Niculai
-Ica_Niculai -
steagBiblia spune clar ca nu ar trebui sa fie nici un fel de legatura intre noi (2 corinteni 6:14) Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
De exemplu, tu (care esti in aceasta situatie), te sui pe o masa... Vei putea tu sa il ridici pe prietenul/prietena ta asa incat sa se suie si el alaturi de tine? Sau cumva te trage el in jos? Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Nu ar fi pacat daca baiatul se pocaieste, nu daca este pocăit! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Eu am multe colege nepocaite, dar niciuna nu indrazneste sa-mi spuna ceva, pentru ca la mine pe birou si pe culoarul dintre birouri este poza unei tinere pe care toti colegii, si insusi patronul, o respecta! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Este bine sa avem prieteni, chiar si necrestini. Asa poate ii putem intoarce la Dumnezeu. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Dragii mei, de ce va grabiti sa dati pareri gresite? Cei care ati trecut prin asta... Voi ati cercetat persoana in cauza? Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
E bine sa ai prieteni de alte religii, desi, foarte rar se intampla sa aduci un prieten la pocainta! Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Eu mi-aș oferi prietenia şi celor de altă religie, dar m-aș limita la asta, adică nu aș accepta o relație de prietenie/căsătorie cu o persoană de altă religie. Prin aceasta nu vreau să judec pe cineva care are o altă religie decât a mea. Chiar am colegi ortodocși cu care mă înțeleg foarte bine, și cu unul dintre ei am adesea discuții pe anumite teme din Biblie. Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Viața >> Topic * Ce credeţi? >> Topic * Ce credeţi? | Salvatorul.ro
meniu prim
Lăudați pe Domnul! Căci este frumos să lăudăm pe Dumnezeul nostru, căci este plăcut, și se cuvine să-L lăudăm. ( Psalmii 147:1 )