![]() | Este facebook-ul o problema pentru crestini? Te poate robi, fara sa iti dai seama? Optiuni topic |
![]() | Asa este. Eu am cont, dar eu il folosesc sa invit oameni pe Salvatorul. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() |
![]() | Da, vom da socoteala lui Dumnezeu. Este pacat sa stam pe anumite site-uri, cum este facebook-ul, care iti ia mintile. Optiuni postare ® |
![]() | Internetul e bun, ca poti sa intri pe site-uri crestine, dar pe facebook, daca stai mai mult de sase ore, iti ia mintile. Optiuni postare ® |
![]() | Facebook-ul, sa nu pună stăpânire pe noi. Optiuni postare ® |
![]() | Eu am cont pe facebook sa-mi fac reclama la site. Daca vreti sa-mi vedeti contul, cautati-ma cu numele Ioon Marcel. Eu pentru asta mi-am facut contul, ca sa aduc cat mai multi oameni aici pe site. Daca aveti cont pe facebook, chemati-va toti prietenii aici. Optiuni postare ® |
![]() | Eu am mai multe conturi pe facebook. Le-am facut ca sa-mi fac site-ul populat. Adica, la ce ma refer? Sa aduc oameni de pe facebook pe Salvatorul.ro, ca sa vada lumea Cuvantul lui Dumnezeu, sa vada mesaje crestine si poate ca se vor pocai oamenii! Optiuni postare ® |
![]() | Dacă nu ești dependent de facebook, nu este nicio problema, dar dacă ești dependent de facebook, este o mare problema. Optiuni postare ® |
![]() | Da, pentru unii este o problema facebook-ul, pentru ca stau foarte mult pe facebook! Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! ![]() |