Postări membru Ion_Marcel în topicul * Ce reprezintă Crăciunul pentru voi?

Corect. Așa este, la ei nu este zăpadă, de aceea nu se știe când Isus S-a născut!

Intră
Nu este greșit deloc să ne aducem aminte de Nașterea Domnului Isus.

Intră
Nu. Greșit. Nu reprezintă nici o Naștere a Domnului Isus. Domnul Isus nu S-a născut pe 25 decembrie. Nu știe nimeni când și la ce dată S-a născut. Oamenii au făcut această datină, să zică că Isus S-a născut de Crăciun, dar nu-i adevărat, această sărbătoare au făcut-o oamenii, nu Isus.

Intră
Eu unul, nu cred în Crăciun. Sărbătoarea asta este făcută de oameni, și multe sărbători au făcut oameni; asa ca sa știți de la mine ca Crăciunul este fals. Domnul Isus, când a venit pe pământ, Biblia îl declara: "S-a născut un Mântuitor". Dar nici nu pomenește de Crăciun. Eu va îndemn sa nu credeți în sărbătoarea asta, a Crăciunului.

Intră
Noi, de Craciun, ca crestini, il sărbătorim pe Domnul Isus. Sărbătorim nasterea Domnului Isus.

Intră
In Biblie nu este pomenit de Craciun.

Intră
Pagina 1 din 1
Forum >> Religie >> Topic * Ce reprezintă Crăciunul pentru voi? >> Postări membru Ion_Marcel în topicul * Ce reprezintă Crăciunul pentru voi? | Salvatorul.ro
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.