Postări membru Salvatorul.Ro în topicul ~ E important să mergi la biserică?

Am citit nu demult o carte; se numeste "Baraca", in care un om a avut onoarea sa se intalneasca personal cu Dumnezeu si i-a pus multe intrebari, printre care si faptul daca e important sa mergem la biserica sau la o religie. Si Dumnezeu i-a raspuns: "Bisericile si religiile, voi, oamenii, le-ati facut, pentru Mine e importanta relatia ta personala cu Mine." Si eu cred ca are dreptate, caci mantuirea e personala, nu colectiva, nu e rau sa mergem nici la biserica, dar daca nu mergem doar cu gandul de a ne intalni cu Dumnezeu, atunci mai bine sa nu mergem. Multi merg la biserica sa vada cine a mai venit, cine mai canta, cine mai predica, si atunci noi suntem surzi cand Domnul ne vorbeste.

Intră
Eu cred că da. Creștinii trebuie să meargă la biserică.

Intră
Cand pot, merg, pentru ca acolo ma simt bine. Este foarte important.

Intră
Pagina 1 din 1
Forum >> Biserici >> Topic ~ E important să mergi la biserică? >> Postări membru Salvatorul.Ro în topicul ~ E important să mergi la biserică? | Salvatorul.ro
meniu prim
Isus le-a vorbit din nou, și a zis: " Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine, nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieții. " ( Ioan 8:12 )