Postări membru Buble-estera în topicul * Căsătoria

Vreau să îmi repet ideea susținută anterior, și anume, faptul că tinerii trebuie totuși să aibă o vârstă la care să fie capabili de a-şi întreține familia. Și da, e foarte bună și "o școală de crescut copii", după cum tocmai te-ai exprimat, care trebuie să înceapă din familie prin îngrijirea fraților mai mici, că am văzut și fete care habar nu aveau să schimbe un copil. Într-o căsnicie trebuie să fi conștient și de partea asta, să știi să faci o mâncare, etc. Oi fi comică, n-oi fi comică, ăsta e adevărul!

Intră
Da, sinceritatea și seriozitatea să fie pe primul loc, dar și maturitatea, după cum spuneam, are rolul ei. Eu, de exemplu, pot fi sinceră și serioasă, dar asta nu înseamnă că ar trebui să mă mărit la 16 ani, ci trebuie să mai aștept, să am o idee despre viață.

Intră
Eu cred că vârsta optimă pentru căsătorie este de la 25 de ani în sus pentru băieți, iar pentru o fată de la 22-23 de ani. Vreau să mă alătur celor care spuneau că trebuie ca tinerii să fie credincioși și să se teamă de Dumnezeu, dar trebuie să fie și maturi. Ce vreau să spun cu asta: de exemplu, o fată la 18 ani poate fi credincioasă, dar totuși, este încă prea tânără și poate nu are experiența necesară. Lucrul acesta e valabil și în cazul băieților.

Intră
Pagina 1 din 1
Forum >> Tinerețea >> Topic * Căsătoria >> Postări membru Buble-estera în topicul * Căsătoria | Salvatorul.ro
meniu prim
" Ferice de cei împăciutori, căci ei vor fi chemați fii ai lui Dumnezeu! " ( Matei 5:9 )