Postări membru Ion_Marcel în topicul * Editare în script

Am editat si cand se scrie un mesaj la mesaje instant.

Toti leii ti se vor lua dacă scri numere de telefon, ID-uri de mess, sau dacă faci spam. Înainte de a afișa un mesaj instant administratori, te rugăm să nu uiți urmatoarele reguli:
1. Nu te certa cu nimeni, nu jigni, nu provoca, nu înjura, etc.;
2. Nu folosi mai mult de 3 emoții pe mesaj;
3. Nu discuta cu alt membru lucruri care nu intereseaza pe nimeni, decât pe persoana cu care ai conflict, acest loc este făcut numai pentru anunțuri de interes general!
4. Nu cere prin mesaj instant membrilor echipei să te contacteze! 5. Nu cere prin mesaj instant să îți fie făcută dreptate, sau numere de telefon, Id-uri de mess, adrese de facebook, sau orice altceva legat doar de persoana ta!

Dacă încalci aceste reguli, riști să rămâi fără lei sau să fii pus pe mut destul de drastic!

Intră
Am editat la mesaje instant adiministratori. Sa stiti ca inainte se numea „mesaje instant admini”, iar eu l-am editat in „mesaje instant adiministratori”, iar la mesaje instant administratori era "Altele", iar eu am editat in "Arhivă mesaje". Cred ca asa este mai bine, cum am facut la mesaje instant. Astept si parerile voastre cu mare drag!

Intră

Pagina 2 din 2
Forum >> Administrare >> Topic * Editare în script >> Postări membru Ion_Marcel în topicul * Editare în script - pagina 2 | Salvatorul.ro
meniu prim
O mare cantitate de talent este pierdută în lume din cauza absenței curajului. În fiecare zi dispar oameni a căror timiditate îi împiedică să facă un prim efort. ( Sydney Smith )