Postări membru Ion_Marcel în topicul * Prietenia...

Asa este, ai dreptate. Prietenia trebuie sa fie serioasă și sinceră!

Intră
Nu conteaza daca prietenile sunt scurte sau lungi. Trbuie sa fie prietenie adevarata si sincera. Asta este cel mai inportant lucru. Asa gandesc eu, voi ce parere aveti?

Intră
Trebuie sa vorbesti mult cu persoana respectiva ca sa o cunosti mai bine si ea, la fel, sa te cunoasca pe tine si asa va fi cel mai bine ca sa se inteleaga in viata!

Intră
Adevarat este ca trebuie multa vreme sa cunosti o persoana.

Intră
Nu sunt bune deloc prieteniile lungi, ca daca se continua asa, se poate ajunge la niste lucruri care nu sunt potrivite.

Intră
Asa este. Daca nu ai ganduri de casatorie, n-are rost sa mai fii intr-o realatie cu acea persoana.

Intră
Parerea mea este ca daca e o prietenie adevarata, ar fi bine sa se continue mai mult prietenia.

Intră
Parerea mea e ca ar fi bine sa fie o prietenie pe o durata mai lunga pentru ca sa iti poti da seama daca e pentru tine, daca e de la Domnul si dacă te poti casatori cu adevarat.... nu iti poti da seama intr-un timp scurt.

Intră
Pagina 1 din 1
Forum >> Tinerețea >> Topic * Prietenia... >> Postări membru Ion_Marcel în topicul * Prietenia... | Salvatorul.ro
meniu prim
Rugăciunea făcută cu credință va mântui pe cel bolnav, și Domnul îl va însănătoși; și dacă a făcut păcate, îi vor fi iertate. ( Iacov 5:15 )