Raspunde la postarea 10174
Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "cand" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: Ar fi bine sa fim sinceri. Eu, unul, ma rog pentru dusmani, desi mi-e greu sa fac asta pentru ca nu sunt sfant si nici credinta nu mi-e asa de tare, dar pana la urma cedez, si reusesc sa fac asta pentru ca si Dumnezeu, multele pacate ale noastre, le iarta, indiferent de situatia materiala, de patura de societate din care facem parte, indiferent de rasa, indiferent cine suntem noi. Cu atat mai mult, trebuie si noi sa facem acest lucru. Sa ne aducem aminte versetul din Tatal nostru care spune: - Iarta-ne noua cum si noi iertam gresitilor nostrii. Deci noi spunem intr-un cuvant, ca daca noi iertam dusmanilor nostri, doar atunci si Dumnezeu sa ne ierte si pacatele noastre. Sper ca sa putem ierta pana la sfarsit, si sa fim buni pana la capat, nu doar atunci cand ni se face un favor.
meniu primIsus le-a vorbit din nou, și a zis: " Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine, nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieții. " ( Ioan 8:12 )