Raspunde la postarea 14607
Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "cand" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: Aici va indemn sa intram in fiecare seara pe general chat, noi, echipa, fara sa invitam alti useri. Daca userii ne vor vedea pe chat, cu siguranta ca vor intra si ei. Prin asta suntem activi si asa o sa avem multi conectati. Nu va cer sa intrati ziua, pentru ca toti avem treaba, insa seara cred ca sunteti liberi si puteti sa intrati pe chat o ora si jumatate. Daca noi stam pe chat de la ora 21:30 pana la ora 23:00, eu cred ca site-ul nostru va avea mare activitate. Parerea mea. A voastra?
meniu primO mare cantitate de talent este pierdută în lume din cauza absenței curajului. În fiecare zi dispar oameni a căror timiditate îi împiedică să facă un prim efort. ( Sydney Smith )