Raspunde la postarea 14801
Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "cand" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: Ai milă de mine, Dumnezeule, în bunătatea Ta! După îndurarea Ta cea mare, şterge fărădelegile mele! Spală-mă cu desăvârşire de nelegiuirea mea, şi curăţă-mă de păcatul meu! Căci îmi cunosc bine fărădelegile, şi păcatul meu stă necurmat înaintea mea. Împotriva Ta, numai împotriva Ta, am păcătuit şi am făcut ce este rău înaintea Ta; aşa că vei fi drept în hotărârea Ta, şi fără vină în judecata Ta. Iată că sunt născut în nelegiuire, şi în păcat m-a zămislit mama mea. Dar Tu ceri ca adevărul să fie în adâncul inimii: fă dar să pătrundă înţelepciunea înăuntrul meu! Curăţă-mă cu isop, şi voi fi curat; spală-mă, şi voi fi mai alb decât zăpada. Fă-mă să aud veselie şi bucurie, şi oasele, pe care le-ai zdrobit Tu, se vor bucura. Întoarce-Ţi privirea de la păcatele mele, şterge toate nelegiuirile mele!
meniu primPot totul în Hristos, care mă întărește!