Topic * Cărţi interesante

Postează răspuns
Raspunsuri: 9
Vizualizări: 2134
Membrii abonați 0
Membrii respondenti: 4
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1382-c-r-i-interesante]* Cărţi interesante[/url]
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Ce carte citita pana acum v-a impresionat cel mai mult?
Optiuni topic
DanielA
-DanielA -
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
In asteptarea zorilor; Titus, un camarad al cruci; Copiii betivanului; Camasa lui Hristos etc. Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Pistruiatul și comanşii, am citit-o recent. O carte din literatura universală este Mizerabilii, care mi-a plăcut. Optiuni postare ®
Cristi41
-Cristi41 -
Baraca. Este o intalnire intre un om si Dumnezeu. O carte adevarata si foarte palpitanta. Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Biblia e cea mai frumoasă și impresionantă carte din istoria omenirii. Ea e cea care mi-a plăcut foarte mult. Dar sunt multe alte cărți impresionante! Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Carmi din Iudeea a fost interesantă, mai ales pentru că se prezintă o parte din cultura evreiască din naintea nașterii Domnului Isus. Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
O altă carte care m-a impresionat a fost "Calea pe care și-a ales-o". Descrie urmările unor decizii greșite din tinerețe. E adevărată. Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Replica la: Baraca. Este o intalnire intre un om si Dumnezeu. O carte adevarata si foarte palpitanta. de Cristi41
steagO carte bună de aruncat pe foc, cu siguranță! Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Diverse >> Topic * Cărţi interesante >> Topic * Cărţi interesante | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu vrea ca inima ta sa Îi aparţină Lui fiecare oră din zi, fiecare zi din săptămână, fiecare săptămână din lună, fiecare lună din an, fiecare an din viaţa ta !