Topic * O întrebare

Postează răspuns
Raspunsuri: 8
Vizualizări: 1614
Membrii abonați 2
Membrii respondenti: 3
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/652-o-ntrebare]* O întrebare[/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
O intrebare! Care este prima religie pe care a dat-o Dumnezeu? Este Penticostala, Ortodoxa sau Baptista? Multi spun ca prima religie este ortodoxa! Voi ce parere aveti?
Optiuni topic
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Nu cred ca religia ortodoxa a fost prima! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Pe timpuri, nu era nicio religie. Atunci, oamenii stateau langa Dumnezeu si ascultau de Dumnezeu. Sunt multe de discutat pe tema asta. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Daca mergem conform Bibiliei, eu cred ca religia ortodoxa nici nu era. Voi ce parere aveti? Va rog, detaliati. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Eu zic sa ne luam dupa BIBLIE, ca Dumnezeu ne-a dat Biblia, sa o traim. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Prima religie este "CRESTINISMUL" , celelalte sunt culte, aparute in timp! Si nu este niciun cult care sa fie dat de Dumnezeu! Astea sunt facute de oameni! Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Pai..mi-e cam rusine pentru ca nu stiu raspunsul..si de obicei il stiu, dar cred ca prima religie data nu se gaseste printre cele 3 enumerate.. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
steagCred ca era ortodoxa, fiindca erau farisei si carturari, si preotii mincinosi. Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Am observat că foarte multă lume confundă religia cu confesiunea religioasă (cred că mai amintea cineva despre asta). În Biblie se spune că ucenicilor li s-a dat pentru prima dată numele de "creştini" în Antiohia. Așadar, iată prima religie! Creștinismul. Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Culte >> Topic * O întrebare >> Topic * O întrebare | Salvatorul.ro
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.