Postări membru Ion_Marcel în topicul Activitate pe site-ul Salvatorul.ro

Si eu am multa activitate. Daca vedeti ca nu intru dimineata pe site, sa stiti ca sunt la munca, dar seara, de la ora 21:30 sunt activ pana tarziu!

Intră
Acest site a fost facut numai spre slava Domnului Isus. Noi vrem ca releatia ta cu Dumnezeu sa fie stransa... pentru acest scop a fost creeat acest site!

Intră
Am creeat acest topic, sa dezvoltam acest site! Vreti sa avem multi conectati pe site seara, si sa nu fie pustiu site-ul? Chemati-va toti prietenii de pe facebook, de pe yahoo, messenger. Aveti la meniu prim optiunea "Invita-ti prietenii!" Si ii veti putea invita pe site! Si asa vom dezvolta site-ul, si vom avea peste 70 de conectati! Si va fi foarte frumos, cu ajutorul vostru, al tuturor membrilor de pe site! Echipa Salvatorul va doreste multe binecuvantari!

Intră
Pagina 1 din 1
Forum >> General >> Topic Activitate pe site-ul Salvatorul.ro >> Postări membru Ion_Marcel în topicul Activitate pe site-ul Salvatorul.ro | Salvatorul.ro
meniu prim
Când îmi îndrept puțin privirea la tot ce am în jurul meu, mă simt dator cu mulțumirea să mă întorc spre Dumnezeu.